WEGO RODES

Canvi de pneumàtics estiu o hivern

Recollim el teu vehicle en el lloc i hora convinguts, realitzem el canvi de pneumàtics i l’equilibratge de rodes i et lliurem el vehicle al punt de recollida a l’hora fixada.
Aquest servei inclou l’equilibratge, els ploms i les vàlvules.
El temps estimat d’aquest servei és aproximadament de dues hores.

Consulteu preu

Canvi de rodes estiu o hivern

Recollim el teu vehicle en el lloc i hora convinguts, realitzem el canvi de rodes i et lliurem el vehicle al punt de recollida a l’hora fixada.
Per seleccionar aquest servei el client ha de tenir dos jocs complets de rodes (llanta + pneumàtic). Es desmuntarà un joc i es muntarà l’altre (hivern o estiu, estiu o hivern).
El temps estimat d’aquest servei és aproximadament de dues hores.

Consulteu preu

Muntatge de pneumàtics nous

Oferim diferents marques de pneumàtics de primera qualitat a preus competitius. Demana’ns pressupost i, una vegada acceptat, recollim el teu vehicle en el lloc i hora convinguts, fem el canvi de pneumàtics i et lliurem el vehicle al punt de recollida a l’hora fixada.

  • Aquest servei inclou l’equilibratge, els ploms i les vàlvules.
  • El temps estimat d’aquest servei és aproximadament de dues hores.

Si prefereixes venir personalment a les nostres instal·lacions per fer el muntatge dels pneumàtics nous, una vegada acceptat el pressupost, t’oferirem dia i hora per atendre’t, sense esperes ni sorpreses.

Preu pneumàtics segons pressupost 

Consulteu preu

Guarda-rodes

Si no disposes d’espai per guardar les rodes o pneumàtics, o prefereixes la comoditat de no haver-los de moure cada canvi de temporada, WEGO t’ofereix el servei de guarda-rodes.

Et guardem les rodes a les nostres instal·lacions i podràs fer-les servir en el moment que les necessitis.

Consulteu preu